MIJN ONDERGOED
EN IK HEBBEN EEN GEHEIM

Dat klinkt best spannend, maar het is vooral ook erg handig en duurzaam. Als je namelijk bereid bent om in goed ondergoed te investeren, dan kun je er jarenlang plezier van hebben. En please denk nu niet: “Pff, wat kan mij het schelen.. Wie ziet mij nu in mijn ondergoed?”. Kom op! Een beetje liefde voor je lijf is wel op z’n plaats. We vinden het toch allemaal prettig dat het ondergoed wat je draagt lekker zit? Het juiste ondergoed doet wonderen voor je lichaam en maakt dat je een stuk zelfverzekerder voor de dag komt. Want misschien ziet Pietje wel niet dat jij vandaag een verwassen oma onderbroek en een te strakke BH draagt, maar jij weet en voelt het zelf wel… Een echte “no-go” dus wat ons betreft.

DE GOUDEN TIP: ZO WAS JIJ JE ONDERGOED
Heb je een mooi setje aangeschaft? Good for you! Nu nog zorgen dat het mooi blijft en dat doe je door de juiste wasvoorschriften te volgen. Wil jij weten hoe je je ondergoed het beste kunt wassen?

WASVOORSCHRIFTEN TEN CATE ONDERGOED
Ondergoed moet goed schoon worden in de was. Dat begrijpen we. Als je wilt dat je ondergoed lang mooi blijft, neem je de moeite om het even op te hangen.

 KANT EN SECRETS
Wat je sowieso niet moet doen is kanten stof in de droger stoppen (oeps!). Dit geldt ook voor de items uit onze Secrets collectie. Je mag al ons ondergoed gewoon wassen op 40 graden, maar wil je dat je ondergoed lang mooi blijft? Maak dan niet de fout het in de droger te stoppen. Het geheim is om goed voor je ondergoed te zorgen. Als je dat doet, zorgt ‘t ook goed voor jou 😉

Investeer jij al in mooi, duurzaam ondergoed voor je lijf? Misschien is een ten Cate slip, bh of top wat voor jou. We wensen je er veel en vooral ook lang plezier mee!

Opzoek naar meer? Breng een bezoek aan onze winkel.

onze winkel
Kloostertuin 19
5831 JS Boxmeer

t. 0485 57 33 40
m. info@ilellebeenmode.nl

 

onze openingstijden
ma. gesloten
di. t/m do. 09.30 - 17.30 uur
vr. 09.30 - 18.00 uur
za. 09.00 - 17.00 uur

onze winkel
Kloostertuin 19
5831 JS Boxmeer

t. 0485 57 33 40
m. info@ilellebeenmode.nl

 

onze openingstijden
ma. gesloten
di. t/m do. 09.30 - 17.30 uur
vr. 09.30 - 18.00 uur
za. 09.00 - 17.00 uur

×