Retouneren

CONTROLE
Controleer bij aflevering van je bestelling of het artikel aan de overeenkomst beantwoordt. Heeft het door jouw bestelde artikel de juiste kleur en is de door jou bestelde maat geleverd?

Heb je een artikel besteld, maar per ongeluk een ander artikel ontvangen of misschien een verkeerde maat? Onze excuses! Natuurlijk mag je het artikel kosteloos ruilen. Stuur ons dan binnen 14 dagen een mailtje en vermeld hierin je ordernummer en wat er mis is gegaan met jouw bestelling. Stuur het ontvangen artikel en een printje van het mailtje dat je ons hebt gestuurd naar ons op. Vergeet het pakketje niet te frankeren, natuurlijk zullen wij de frankeerkosten vergoeden.

Het artikel dat wordt teruggestuurd, dient onbeschadigd en niet gepast of gedragen te zijn en de verpakking van het artikel dient volledig en ook onbeschadigd te zijn. Is dit niet het geval, dan kan het artikel niet meer worden geruild.

UIT DE VERPAKKING HALEN
Een artikel mag uit de verpakking worden gehaald, maar zowel het artikel als ook de verpakking dienen te allen tijde onbeschadigd te blijven, dus doe dit alsjeblieft voorzichtig! Een artikel met een beschadigde of niet volledige verpakking kan niet meer worden geruild.

Let op! Wij controleren het geretourneerde artikel zorgvuldig op beschadigingen en gebruikerssporen. Indien deze aanwezig zijn, wordt geen nieuw artikel opgestuurd of geld teruggegeven. Wil je het beschadigde of gedragen artikel terug? Dan kan dit tegen vergoeding van verzendkosten.

NIET PASSEN EN NIET DRAGEN
In verband met de hygiëne kunnen veruit de meeste artikelen niet meer geruild worden nadat het is gepast en/of gedragen. Kijk dus altijd goed naar de kledingmaten of eventueel de maattabel bij elk artikel of stuur een e-mail naar info@ilellebeenmode.nl als je twijfelt. We helpen je graag met het vinden van de juiste maat.

NIET TEVREDEN
Heb je jouw artikel ontvangen, maar is het toch niet wat je ervan had verwacht? Meldt dit dan via e-mail binnen 14 dagen na aflevering aan info@ilellebeenmode Je bent niet verplicht om een toelichting te geven, maar voor ons zou dat natuurlijk wel zo prettig zijn, zodat we weten wat we kunnen verbeteren. Indien je later dan de wettelijke zichttermijn van 14 dagen een bericht stuurt, kunnen we het artikel helaas niet meer terugnemen.

Ben je niet tevreden, heb je het artikel niet gedragen en is de verpakking onbeschadigd, dan kunnen we het artikel uiteraard terugnemen. In verband met de hygiëne kunnen wij geen artikelen terugnemen waarvan de verpakking is beschadigd en/of het artikel gebruikerssporen of beschadigingen vertoont.

Je retourneert het artikel naar onderstaand adres en je krijgt het bedrag van het geretourneerde artikel binnen 5 werkdagen door ons teruggestort op jouw rekening.

Il & Elle Beenmode
Kloostertuin 19
5831 JS BOXMEER

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening, tenzij het een fout van il & elle beenmode betreft.

WEL GEPAST, MAAR NIET TEVREDEN
Klopt de maattabel naar jouw idee niet, omdat het artikel te groot of te klein is, of is er iets anders met het artikel aan de hand, waar je pas achter kunt komen als je het gepast hebt? Neem dan direct (of uiterlijk binnen 14 dagen) contact met ons op via het e-mailadres info@ilellebeenmode.nl en we gaan samen zoeken naar een oplossing.

ANNULEREN
Wil je je bestelling annuleren? Stuur dan een e-mail naar info@ilellebeenmode.nl

SUGGESTIES
Vind jij dat iets beter, heb je een goed idee voor de website of heb je een klacht over de service? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar info@ilellebeenmode.nl

onze winkel
Kloostertuin 19
5831 JS Boxmeer

t. 0485 57 33 40
m. info@ilellebeenmode.nl

 

onze openingstijden
ma. gesloten
di. t/m do. 09.30 - 17.30 uur
vr. 09.30 - 18.00 uur
za. 09.00 - 17.00 uur

onze winkel
Kloostertuin 19
5831 JS Boxmeer

t. 0485 57 33 40
m. info@ilellebeenmode.nl

 

onze openingstijden
ma. gesloten
di. t/m do. 09.30 - 17.30 uur
vr. 09.30 - 18.00 uur
za. 09.00 - 17.00 uur

×